studieresa

Hemma, sjuk och trött. Nej itne så himla trött, men seg. Tror ni inte att jag var värre på måndag morgonen när jag vaknade? ont i hela kroppen o så jävla förkyld. Så har väl itne mått så bra dom här dagarna. Men jag lever. Bara min röst som inte har klarat sig riktigt..
Första dagen åkte vi till Orsa Grönklitt. Ni som kollat nyheterna kan ha sett oss;) Vi var där på invigningen av världens största isbjörnshägn. Alla var ganska missnöjda med invigningen, och hela parken igentligen. Det låg på ett berg så var mkt långa och branta backar. + så var det mulen och kallt, började regna sen oxå. Efter lunchen åkte vi till Järvsö där vi skulle sova. skitfina stugor! I huset vi bodde i fanns det 14bäddar, men vi blev 16personer.
Några drog till en pub i närheten, eller lekte frisör,  kollade ballar av stål, satt ute på verandan o rökte, promenerade, o bastun var på g... helt okej kväll och sedan en rasande jenny vid 01tiden.
På morgonen var det städning som gällde innan frukost. Var en längre promenad dit än vad vissa tänkt sig, uppförsbacke oxå haha. Snacka om att alla har så himla dålig kondition på säby! :P Alltid massa som klagar höhö. Gudning i över 2timmar, som oxå krävde tålamod, var väldigt mkt uppförsbacke, men mkt nedför sen.
Efter det blev det bussen igen och påvägen hem donken.
Snacka om att vi hade den bästa busschuffören! Hur trevlig och härlig som helst! Tummen upp för Peter! Bussresorna innehöll mkt skratt, musik, foto, sång, film, viskleken och sööömn. Hur kan man inte sova när man åker buss i flera timmar?

Nu börjar mitt huvud sacka ihop.. inte kul att vara så här förkyld asså. Lägger in bilderna på soft-flikka < bilddagboken.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0