godmorgon!

Åh, min hals gör ont! Jag visste att det skulle bli såhär. Jätte svullen i halsen o förkyld lagom till dessa dagar. Ikväll åker jag till skolan o sover med alla goa tjejer, sen 06 på måndag går bussen.
Men jag får nog skylla mig själv. I fredags tränade jag stenhårt även fast jag hade ont i halsen, dålig mat, flängde runt hela dagen, var ute o festa hela kvällen o konsumerade några öl för mkt. Sov kanske 3timmar. Samma sak igår, kom inte i säng förrens 03 på kvällen. Och gjorde inte speciellt mkt för att motvärka det här. Och S tyckte det va bastu inne hos oss så hade balkongdörren öppen hela kvällen, = svinkallt!
Såklaart så missar jag röstningen på eurovision, gör alltid det nästan. Kommer inte ihåg hur norska låten var men jag säger väl okej till den då... Vi kollade på alla finalisterna, skittrist enligt S men han gjorde det visst för min skull. hehe(jag tror han gillade det.) Blev massa coola trolleritrix oxå. Även fast jag visste hur han gjorde så gick det verkligen inte att se!:O ..man måste ha "snabba händer", och kolla noga, jag veeet.
Hoppas bara inte det blir värre med förkylningen.. är ju trevligt om man kan prata med folk o inte lägga sig så fort man kommer till husen.
Idag blir det mest att fixa packningen o göra mig  iordning, ska skriva ner en packlista. myspicknicken blev inställd med Emmi igen:( Saaaknar dig ju. Men jag förstår den här gången oxå, du har sjukt mkt, o nu får ju inte jag så stressigt helelr som ja skulle fått annars. Har inte handlat lr gjort nånting, o så ska jag vara i Bro vid 18.00 och möta upp, Kim, Chalotte, Jenny, Martina, Emmax2. ok fler säkert.

Pratade i telefon
med mor igår fresten, och diskuterade Kina. Vi ska börja leta efter en snabbkurs i engelska till sommarn så jag är lite förrberedd iaf. Känns bra att ha lite koll på framtiden..
ALla jag pratat med låter oxå så himla positiva. Alla tycker att jag ska åka, det är ju inte alla som får chansen lixom. ÄR lite rädd för engelskan bara ju, men som Emmi sa, jag är ju stensäker på frasen "do you smoke?" så jag lär klara mig.. HAHA Shit var nära att göra en repris av det i fredags! höll på att skämma ihjäl mig när jag insåg det!! hahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0