är man student ska man bli bortskämd ;)

Kusinens studentmottagning var trevlans. Solen kom fram så vi satt ute. Så kul o se Victor lite halvt drogad och öppna presenter, han fick be mamma och pappa läsa korten haha. Va mysigt iaf och blev mkt prat om Kina, som jag trodde.... Efter lite champange och sånt så åkte vi till Nockeby för att fira en annan student. Dom är typ miljonärer och det märktes! Jävlar vilket hus, kockar och servitörer, hur mkt dricka som helst.. Så blev en måltid till där och gott att dricka. Eftersom far och syster skulle jobba dagen efter så var vi hemma runt 23-00 iaf.
Längtar till Fredag då jag får träffa alla igen! <3

Efter skolan idag så åkte ja till solna och köpte studentpresent till Tove som jag ska till ikväll. GRATTIS TILL STUDENTEN :D
Den lilla stunden vi var i skolan iaf så var det ganska mysigt. Det första vi möts av när jag o Emma kommer in på Skoga är tre tjejer som ligger i soffan halvt döda! haha baaakis. Var iaf att gå på det onödiga flak- mötet, sen lunch efter film på skoga medans tjejerna städade hela huset. Dåligt samvete fick man oxå när man fick reda på att vår lärare hade bakat bullar åt oss, och ingen gick på lektionen! Åh Gertie är bäst! Så vi gick och bad om ursäkt att vi inte kom (fast igentligen skulle vi faktiskt inte ha lektion då). Sen när vi frågade vår svenska lärare om det var okej att ta halv ett bussen eftersom vi ändå inte ska göra ngt, då tog hon fram en chokladask med delikates choklad och bjöd oss! Hon hade köpt den bara till oss. Vi har ju en vegan i klassen oxå som hon hade tänkt på, så Jenny fick ekologiska karameller. Vissa lärare är så himla gulliga! Man märker verkligen att man är trea;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0