<3

jag har börjat få lite små ångest över att jag snart ska åka iväg.. och överhuvudtaget, nu har vi tagit studenten, alla börjar sina egna liv. kommer man få finnas kvar i de liv man vill finnas i?
Jag har säby tjejerna jag inte vill förlora..klart man kommer ha mer kontakt med vissa o sådär, jag hoppas verkligen att vi kan ha våra fest och myskvällar tillsammans allihopa!
 o Ni som får mig att må bra helt enkelt o som jag fått bättre kontakt med.. bla Johan, han har hjälpt mig mkt senaste veckorna tex, bara små saker betyder jätte mkt för mig, att kunna prata. tror många vet att han är en sån vän som alla tjejer behöver;)
och M som jag precis träffat, och du gör allt bara svårare för mig nu, fast ändå blir allt såå himla underbart! o det överväger.
Tove, Sofia och Teresa... Även fast dom inte vet de så fick dom mig att se hopp igen och hjälpte mig klara grundskolan. Tror inte vi alla kommer ha så bra kontakt i framtiden men nån av er hoppas jag på iaf.
EMMI, kvinnan som jag beundrar, att hon klarar allt trots saker som händer.. du är en vän jag verkligen mår bra av och aldrig vill förlora, bryr mig om dig alldeles för mkt oxå. allt kommer gå bra för dig.

Så har jag mina barndomsvänner här i huvudsta. Camilla tror jag att jag alltid kommer ha kontakt med, mer eller mindre iaf, tror oxå hon kommer ha fullt upp med saker i höst, Men det är ett måste! Och såklart Hedin. Tror jag känt honom längre än Cg faktistk.. Ett tag hade vi ingen kontakt alls me nu är det bättre iaf. och jag vet inte så himla mkt om honom nu igentligen tror jag. men även fast vi inte umgås och ses så ofta så vet jag att han finns där. Kanske är att jag var kär i honom när jag var liten haha, men han betyder ngt grymt iaf. Jag älskar att vi är så olika. och om du läser det här så det jag sa på ballkongen när du skulle ta rök paus sant,  jag är verkligen glad att jag har dig.

Man vet aldrig hur framtiden kommer att se ut. Jag känner o vill verkligen "börja mitt nya liv" nu efter studenten. Skolan och tryggheten var en del av livet, nu börjar en annan.  Men vissa av människorna vill man ju såklart ha kvar.

Kommentarer
Postat av: Emmi

Du är underbar <3

2009-06-17 @ 08:58:35
URL: http://eemmiii.blogg.se/
Postat av: hedda

du är <3

2009-06-17 @ 17:47:26
Postat av: Martiniii

man kan ju alltid hoppas du vill ha oss kvar. <3



vill absolut inget annat!

2009-06-20 @ 03:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0