14:28 Godmorgon.

Eh, vadå vända på dygnet? Haha, kom ju på att jag är typ ganska inne i svensk tidnu? Fast kanske e lite väl tidigt...

Bion igår va jätte bra, ärligt talat så fick jag tårar i ögonen ibland... lixom, jag blev helt förtvivlad när dom tog varandra i handen för att de accepterade att de skulle dö tillsammans och de va så fint när dom lekte i slutet.. Haha jag älskar Disney!
Är ju inget fan av 3D filmer igentligen, tycker bara glasögonen är jobbiga men filmen va grym. Toy Story 3!


O tack vare det här så är jag Jonathans best Toy Story friend;) Jag är i en helt egen kategori, det är respekt!
Sen så blidde de lite spontan utgång även fast man mådde som man mådde från dagen innan, haha tur att jag o Maria hade shoppat lite så att vi kunde byta om till ngt, så det blidde en snabb vända till Jonte för att göra oss klara o sen åkte vi iväg.

Dada club (?) blev de, o där mötte vi svenska Jonatan o hans två killpolare. Assköna! en fransk o spansk kille typ Pierre (som jag döpte honom till iaf?) o Natcho. Vi åkte vidare, men där va de sjukt mkt folk o både ja o Maria kände oss sega så vi tänkte dra oss hemmåt vid  02. Men så visade det ju sig att den spanska killen, Natcho va bartender i ett av de höga skyskraporna o dom hade ett rum där så han skulle fixa roomservice.
Så blidde det, så vi hamnade på deras rum på 69:de våningen (fanns måååååånga våningar högre) smaskade på varma mackor, pommes frittes, sangria och hade de trevligt. Natcho skulle åka hem vid 06 på morgonen typ så han förberedde lite för de.
Sen låg vi alla i sängen o bara snacka o lyssna på musik.. när det började ljusna ute släcktes lamporna och några somnade. Men jag o Jonathan låg o pratade vidare.. När folk började vakna till liv och en viss chef till killarna som bodde där ville komma o säga hejdå till den Natcho innan han åkte hem fick han en liten överaskning när det inte bara va dom på rummet utan det låg 4 andra under täcket oxå haha! Vi tänkte spexa till det lite men de kändes lite väl med gruppsex? hahah..

Sen fick jag demonstrera hur en riktigt kittlig tjej kan bete sig.. Låg mellan Jonthe o Jonatan och ja dom tyckte de va skit kul att hålla fast mig o kittlas! Förlåt om jag råkade sparka nån i huvudet lr så? :P Efter det var de ingen som fick röra mig haha..

De fixade en jävligt fin välkommst till den nya killen som skulle flytta in oxå. Asså shit va sjuka men härliga personer det finns asså! :D Några följde med honom till flygplatsen för att säga hejdå men jag kände att klockan va lite för mkt för mig o jag va bara sego...klockan va 07 så jag, Maria o Jonathan delade på en taxi hem. Ja va hemma strax före 08 imorse.








En väääldigt mysigkväll vare iaf! Tack:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0