19:48 när man känner sig effektiv.

Jävlar vad jag har varit duktig idag!

Känns som om att jag har hunnit med ganska mkt idag!
Felicia har varit hos läkaren och fått två sprutor, o eftersom Hans åkte med så slapp jag.
Så jag har haft mkt ledig tid.. O nu har jag; en hel del jobb som jag har hittat som jag ska söka, har beställt en del saker på internet, skrivit en lista på vad jag måste göra innan sverige, äntligen fixat klart med mitt "word-program"..o en hel de mer saker.
Medans jag, Gurra o morbror satt här uppe i soffan med varsin dator i knät och Hans hjälpte mig med att ladda över massa musik från hans externa hårddisk så diskuterade vi oxå packning.

Hur i H-vete ska jag få hem allting lixom?Haha o jag är ju itne äns klar med allt som jag ska köpa! Har ju fortfarande en liten shopping-lista kvar..;)
Ja, det kommer kosta pengar. Men det löser sig nog... Har kollat upp hur mkt det kostar o si o så. Ska prov-packa nån dag snart iaf.
Men grejen är lite den oxå att om jag ska skicka grejer som är det billigaste o lättaste sättet så kan jag ju inte skicka saker som "jag köpt här som kan va fejk" lixom. Som dvd-skivor. Om de fastnar i tullen blir de hejdå med dom. Alltså så är det smartast att skicka kläder. Men, där kommer det stora men:et. viiilka kläder o skor ska jag skicka o vara utan i flera veckor!?


Vi har planerat in lite utflykter nästa vecka oxå:)

Haha.. nu ska jag ta o sätta igång o rensa musiiiiiiiiiiiiiiiik. Kommer ta hela natten och några dagar till ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0