snart blir jag stark igen.

Idag har jag vart hos sjukgymnasten. Hon kände igen mig sen förut och jag kom ihåg mkt av det hon sagt tidigare så det var väldigt lätt o förstå allt. men hon gjorde samam övningar o så för att hon skulel se hru jag rörde mig. Ett tipa var att om jag verkligen ahr jätte ont, akut så borde jag prova akepunktur! mednas vi då tränar på så det blir bra i framtiden.. Jag sa att jag är ganska nål rädd, så hon sa att vi kunde testa med en nål, i armbågen.  så yees, vitestade. o visst jag kände sticket med de va itne så farligt. o sen när hon skulle skruva lite, haha fan va de kändes obehagligt:P men jag förstår om det skulle kunan hjälpa mot dom som har ont. Så nu har jag provat de iaf! :D
Ska dit nästa vecka igen så ska vi göra klart hela tränings programmet. Sen ska jag börja träna lite mer själv:) haha Tobbe tror inte på att jag komemr göra de:( ska vi slå vad!?

Sen åkte jag in till stan, kolal lite mer klänningar och köpte med mig jordgubbar. Hittade en klänning faktiskt som var helt okej. men måste tänka ltie mer.. den var lite "för fin" än vad jag tänkt. aja, får ta med mamma eller tobbe nån dag o kolla:)
Imorgon kommer han heeem! :D fan vad jag saknar honom! men en skön saknad på ngt sätt. vi träffas ju så ofta så det var ändå bra tror jag. men iten för att jag vill att ha nska åka bort igen! :(
Men jag vet vilket löjligt stort leende jag kommer få när jag träffar honom så vet inte om jag vågar åka o möta honom i stan direkt när han kommer hem. Han kommer itne själv utan med syster och andra vänner. PINSAMT!
menmen, är man kär så är man.
Kan knappt vänta..


Har tagit hand om Mojje idag oxå, mata honom imorse eftersom han itne kommit igång med det själv. det är inge kul o bli kastrerad:( men han är duktig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0