drömmar om minnen, haha

Sov lika dåligt inatt igen. lr somnade väl hyffsat fort men vaknade igen 04:40 och hade svårt att somna om, låg o vred o vände på mig hela tiden. Tror faktiskt att jag lyckades somna nån halvtimme senvaknade jag 10 över 8, då orkade jag itne försöka längre. Hoppas jag är pigg ikväll ändå då det blir vin framför robinson me goda tillbehör o sen vidare nånstans där man kan träffa folk o dansa galet.
Iaf den där halvtimmen jag lyckades sova så drömmde jag drömmar som liknade väldigt mkt tidigare saker. Allt i drömmen fick mig inte att må bra men nu i slutändan när jag sammanfattade allt och tänkt på det som faktiskt har hänt så kan jag bara skratta:) Bilden är från Nyår08, jag o Jenny.
ska dela med mig lite av det även fast ni inte kommer se hur kul det är, o förstå hur mkt jag saknar gemenskapen.
En kväll så kom Kim, Martina o Jenny hit. Vi satt o drack vin, sprit o champange (nån konstig människa som hade glömt den här på nyår) så den tog slut då den kvällen iaf.. De va oxå första gången jag satt o drack vin tillsammans me mina vänner framför mamma, haha lite vuxet ;) Iaf så bar det av till Lilljeholmen sen? Hem till nån kille, där Emmi var. vi satt i vardagsrummet o spelade kort o hade trevligt. Sen så vare så att killen som bodde där fyllde år, o då tyckte jag att han måste ju få en tårta! Så jag o Jenny stängde in oss i köket och började använda våra kock tallanger.. på gott o ont? haha man fick skylla lite på det lilla urval som fans i hans kök. Det blev iaf mjukt rostbröd, med kavijar på ena lagret o sen sylt på översta om jag har rätt? tror det blev lite bananbitar oxå. Sen okokta spagetti på o sirap ringlandes över! 
Sedan blev det födelsedags sång och hurra hurra hurra hurra..Såklart var han tvungen o smaka innan han fick veta var det var.. Jävla tur att han hade druckigt innan så han inte kände så mkt;) Tror inte tårtan blev så speciellt omtyckt så den åkte i soporna ganska snabbt:( Sen blev det mobilsamtal för mig inne i badrummet ett bra tag o under tiden drog Kim o Martina. Det blev så att jag o Jenny fick sova kvar, tror de berodde på att tunnelbanan slutat gå. När det var läggdags så låg Emmi inne i sovrummet med lägenhetsägaren (dom va på G) o Jenny låg i den långa soffan i vardagsrummet o Micke, Emmis polare i den mindre bredvid.
(Haha, jag känner inte Micke speciellt bra men har fått en uppfattning av att han tycker om mig väldigt mkt:P Men han är ändå en sån som aldrig skulle göra ngt utan medgivande, så de e no problemas lixom, han är för snäll)
När jag kommer ut i vardagsrumemt o  ska lägga mig där så är Micke o Jenny inne i en het diskution. Om Micke ska få mig i säng eller inte? Jag lägger mig iaf skavfötters med Jenny men dom fortsätter likförbannat, även fast jag ligger där! Såklart var det ironiskt från Jennys sida men Micke verkade mer seriös.(han var dyngpackad) haha jag låg där och försökte hålla mig för skratt samtidigt som jag o jenny låg o petade på varann när det blev väldigt skumma saker vi kom in på.
Han lixom bara ligger där o verkligen tror att det kommet hända, ändå fast jag ligger en meter ifrån o han bara argumenterar med Jenny om det. Jävligt kul att se:P Ni som känner Jenny borde förstå ;) Ni anar inte hur kul det var när man hade några promille i kroppen oxå:P
Micke var iaf väldigt övertygad om att det skulle bli vi inne i ett sovrum innan kvällen var slut. Var glad när han slutade samtalet o gav upp o man äntligen fick somna.

Fan att jag inte fick bilderna som togs under den kvällen:(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0