23:27 Första advent!

Jag tror nästan att jag skulle kunna leva på glögg. Glögg och lussebullar. Glögg, lussebullar och några små pepparkakor går väl fint det med. Efter baket så satte jag mig i soffan med en glas glögg, blundade(halvsov), lyssnade på julmusiken o bara njöt av livet! Är det inte så sjukt härligt med julkänslan?
Ja, idag  så har vi ju bakat lussebullar, det tog itne riktigt så lång tid som pepparkakorna igår. Det tog verkligen hela dagen. Men iförsej så ansträngde jag mig verkligen. Kände mig lite pysslig så skar ut massa för hand och sen gjorde jag lite glasyr på en del oxå.
Och eftersom det blir barnkalas för F på lördag så ska det stå Felicia i fönstret:)
Så lussebullarna gick mkt fortare men idag så har ju oxå asdvents ljustakarna kommit upp. O när vi ändå var igång med bakandet så gjorde Hans hemgjord pizza till middag.




Kommentarer
Postat av: Emmi

Hej hopp!

Jag vet faktiskt inte, beror ju lite på hur livet ser ut då :P Antingen kan han ju ha kommit om han har bråttom, eller så kanske jag fått nån av alla de där gravidkrämporna så jag blir sängliggandes. HOPPAS INTE! Men jag har faktiskt inte riktigt bestämt mig än.. Själv då? Är nyår enda chansen att träffa dig?



<3

2009-11-29 @ 18:34:54
URL: http://eemmiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0