21:24 imorgon kommer jag säkert vakna med en blå nacke.

Vid tre tiden kom jag iväg på massage. En timme för 60kr. Men de va ju inte riktigt som jag hade tänkt. Okej, det var smart att behålla tröjan o mjukisarna på eftersom det var så kallt. Men så lade hon handukar över oxå, så de kändes som om hon inte vågade röra mig:S Men ngt hon inte var rädd för var att ta i.. Det skulle vara helkropps massage med mer fokus på nacken. HAHA det var det ju kan man ju säga, fast de blev aldrig helkropps massage, bara överkropps. Men gud fick nästan tårar i ögonen, så ont gjorde det! låg o grimaserade för att inte skrika till. Sen så när hon gick ner mot ryggen så började det kittlas istället. Låg o håll andan för att inte börja gapskratta o spände mig. Tror det var för att hon använde tummarna hela tiden.
Sedan var det som ni vet när man masserade ngn själv när man var liten. Man stogd o slog. HAHA min rygg domnade typ bort!
Men efter vare skönt iaf. Jenny, jag tror det här skulle passa dig asså..här haru HÅRD MASSAGE.


Sedan blev det en timmes Yoga för mig. Va kul men lite krongligt de där med andningen. Rörelserna tittar jag ju bara på alla andra + att hon kom i hjälpte än, peta o flytta kroppsdelarna till de rätta positionerna. Ibland kunde det göra ont... 
Men jag hör ju inte ngt om att hon pratar om andningen som e så viktig. så andas glömde jag typ bort:P men det kommer väl när jag blir säkrare på rörelserna tror jag.

Men just nu vet jag inte om det är träningsvärk jag känner eller om det är från massagen. Har ont i hela kroppen o när man lägger en hand på min nacke så AJ, det är så ömt. Hon typ nöp mig den jäveln!:P (massören) Så nej, det skulle inte förvåna mig ifall jag har blåmärken över hela nacken imorgon.

Kommentarer
Postat av: Emmi

Haha, fan va kul :D

Kul att kineserna satt och kacklade, här måste man vara KNÄPPTYST från det att man går in i studion :D

Kul att det går bra, och andningen kommer..

7 veckor kvar!!! <3

2009-11-03 @ 14:52:57
URL: http://eemmiii.blogg.se/
Postat av: jenny

härligt !! :D



jag är home nu och vi kan talas vid på senare i helgen!



iiii misss you

2009-11-06 @ 23:41:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0