roliga typer de där?

Vi har precis haft prov i försäljning o service lr va de nu heter. gick väl hyffsat. inget mvg med ett G iaf? :P hade ju inte läst i genom boken så är ganska nöjd ändå haha. Sitter här i bibblan me madde, snaart är det fika! ska tamej fan köpa cola o chokladboll! ;) så sugen!
Det tar på krafterna det här.. alltså. kul o börja dagen med att upptäcka att någon kul typ har roat sig med o hälla lim i vissa lås till skåpen.  så den tiden jag faktistk hade tänkt att plugga ltie blev till att leta efter lärare o vaktbmästare som kunde hjälpa till. så förtillfället är jag inneboende i rydans skåp. eftersom dom var tvugna att klippa upp dom. får väl se om vi får nya hänglås av skolan lr om vi ska köpa själv... inteför att det är värsta grejern men ändå. några skulel upp till rektorn :P jag har ju itne så stora förhoppningar där inte.
Men senare, så får vi reda på att NEJ; vi har inte längre något flak till studenten! ibland blir man bara trött, trött och trött............. lycka till nu bara säger jag me o kunna fixa ett med någolunda lagom storlek o okej pris. inte en chans.
ÄNDÅ är jag faktsitk på bra humör idag! kansek är det för att jag ska hem till tobbe. och att vi ska på bio ikväll! fast jag fårf aktsit liite ångest. jag borde igentligen plugga på svenska provet vi har imorgon. men ÄH, vi ska ha myskväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0