choklaaad!

Jag är seriöst orolig för hur jag kommer att se ut om ett par år. Nej, om ett par månader om jag håller på såhär!
Jag har alltid varit ett godismonster. En 200g chokladkaka har inte varit några somhelst problem att få slut på under en timme! inte heller en större chipspåse. o Helst något sådant varje dag i veckan oxå..
Men ändå, så har jag haft mina små nyttiga perioder, o mina godisförbud utan att det faktiskit varit så himla jobbigt! Men nu... asså, tre dagar, o jag tror att jag snart dör! Det ända jag tänker på är choklad!
Ist så går jag runt o trycker i mig allt som jag får syn på i hopp om att godis sugen ska gå över.

o tanken är nu att jag ska ha godisförbud i två månader ju. Men imorgon åker vi till storlien, o storlien för mig är iprincip godis o choklad ;) Lixom, en dag i skidbacken utan en chokladpåse i innerfickan finns inte!
så denna vecka är det tillåtet med godis. Så jag tänkte att jag åker o köper en choklad kaka och en ballerina rulle med kladkake smaken(eftersom jag tänkt på den i flera veckor nu) efter jobbet.
o tänkte öppna kakorna o bara ta en.. som blev ca 6st ist. och det blev inte en utan 2 chokladkakor. o igentligen hade jag inte tänkt att öppna dom men det kändes som om det var evigheter sen så va ju bara tvungen o smaka för att se om jag kom ihåg hur de smakade. o nu är de båda snart halvätna.... hahaaaaaaaaaaaa hjälp mig sluta?!

o utöver det här har jag ätit en good smörgåstårta till middag. 4 kg tyngre kanske?

 

o nu ska jag fjäska för pappa o se om vi kan öppna ostbågspåsen till Lets Dance, som han igentligen köpte till imorgonkväll. Jag bara måste ha!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Svullo!!! Jag som fick ont i magen när jag gått hela kvällen på jobbet och nallat i en godispåse så jag har ont i magen nu... men då ligger vi säkert lika:)

2011-03-11 @ 23:19:25
Postat av: Mika

glömmde skriva att det var syrran....

2011-03-11 @ 23:20:24
Postat av: Hedda

haha ja braa! då är jag nöjd;D

men jag har tänkt att jag ska GÅ upp för slalom backen en gång varje dag iaf! haha lite extra motion ;D

2011-03-12 @ 00:30:51
URL: http://heddaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0