vet ni varför jag tackade ja till kina?

Vet ni det, varför jag sa Ja? varför jag valde att åka till ett land jag itne gillade speciellt mkt när jag var där senast, ett land där jag kommer bli väldigt begränsad i pga mina dåliga språkkunskaper..
Jag flyr. Jag rymmer. Vill bara bort. Sen var det oxå att visa för mig själv att jag klarar det här, jag klarar allt. Jag ska nog tacka en person för det här, utan det han gjorde så skulle jag inte åkt.
Jag fick det här erbjudandet av morbror för att han visste hur jävligt jag mådde efter det tagit slut med T. Helt ensam hemma i två veckor ganska direkt efter då resten av familjen åkte dit.. Min kusin försökte verkligen få ner mig dit men jag hade skolan jag inte kunde strunta i. Dom vill att jag ska må bra och tänka på annat så då sa dom att jag är välkommen att bo där o hjälpa till med lill-kusinen i höst. Ja, det var ett lyckorus, absolut. Jag fick annat att tänka på, planera massa saker! Så det är väl T jag ska tacka att du gav mig den här möjligheten.. utan dig så skulle det inte blivit ngt Kina för mig.
Och jag ville bara bort från all skit här hemma. Jag ville starta ngt nytt. Jag tänkte att jag straffar dom jag vill straffa genom att åka, på ngt sätt. Jag försvinner..
Sen när jag redan tackat ja så har det såklart kommit massa mer bra saker med att jag åker.
Nu ser jag det inte lika mycket som en flykt.
Eftersom jag har börjat hantera vissa saker på ett bättre sätt, jag har fått tillbaka kontakten med min bästa vän, lärt känna nytt folk. Ja många saker som kommer göra det jobbigt att åka iväg.

Men ändå så har flykt känslan börjat komma tillbaka lite. Jag flyr från Sverige till Kina, jag har kontakt med dom jag vill och kommer ha så mkt nytt att tänka på så att jag inte hinner angagera mig i det jobbiga.
För det jag gör blir ändå bara fel, likabra att få leva mitt egna liv o göra sina helt egna val, helt utan beroende av någon annan, känslomässigt.
Är det fel att man vill må bra och gör handlingar därefter?

Jag längtar till söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0