sista packningen..

Nu har jag bara ett fåtal saker kvar som ska ner i väskan. Och nej jag vet inte om jag vågar ställa den på vågen. Jag vette sjutton vad jag ska ta bort om den väger över 20kilo! Jag har ju med lite småsaker till familjen och Felicia där oxå... så exakt allt är inte mitt!:P me nen del kläder blev det, 7par skor.... Jag vet ju inte om ja komemr hitta ngt jag vill ha där nere ju så lika bra att ta med sig saker? Var nära att glömma Zebris oxå.. .Ajabaja på mig!
Fick iaf reda på att när jag kommit dit så ska til morbror o kusin åka iväg direkt. Jag visste att Gurra skulle åka iväg nån dag, men itne Hans oxå! så måndag när jag kommer dit är alla hemma, sen tisdag och onsdag komemr jag vara ensam hemam med Felicia och Jane (mamman). Hon är verkligen hur gullig somhelst men kan inte ett ord svenska!:O aja det här blir kul o se hur det går asså..haha, men har faktiskt suttit på msn med både Jenny o Gurra o snackat engelska, och det gick helt okej!

Igår kom Magnus, satt nere vid vattnet ett bra tag, med en påse godis och cola. mys var det. Men lite panik fick jag när min mobil åkte i vattnet! mörkt var det ju oxå så det tog ett tag innan vi hittade den. Men en jävla tur att den funkar nu!

Idag va ja o Magnus i solna, ja köpte de sista sakerna jag behövde,, råkade få med mig ett par skor hem oxå, ooops. Fast jag är väldigt nöjd med dom! Sen blev det hejdå..:( Äh vadå, 4,5månader är inget?
Nej uch, har faktiskt gråten i halsen lite till och från. Men jag vet att det kommer gå bra, det ska göra det. Men känner mig inte taggad nånstans just nu..
Snart ska ja hjälpa mamma med städningen och maten här hemma, när jag blivit helt klar med allt anant.  Sen kasnek ja ska ta en promenad me Kim, får se om ja hinner och om vi hörs av. Ikväll komemr iaf hela släkten hit på middag och både födelsedagsfirande och hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0