01:26 I am still standing by myself!

Jag skiter i resumen av gårdagen.. hade kul iaf! och ägnade hela dagen åt att gå runt själv o virra bort mig i Shanghai o sedan Gurras sista utgång här för ett tag framöver. Fråga om ni har frågor;)

Uch, hemkurerna här hjälpte ett tag men nu börjar jag må sämre igen. Helvete.. fick precis upp en bild från vart jag känner igen känslan ifrån.  Ligger hemma, i nåns famn...Hoppas inte jag blir så dålig bara. Huvudet vägrar sluta värka, nacken vågar jag knappr röra på, hela jag känns bara väldigt hängig, ni vet att kroppens muskler hålelr på att domna bort, och halsen är tjock. Du vågar inte hosta ordentliget för du är rädd att du ska skrapa upp hela halsen.
ska börja me lite medicin imorgon om det inte går över.
Hade iaf en god middag idag, skålade hejdå i champange för gustaf... imorgon åker han, och det känns lite läskigt fakitskt, inte kul alls. Det ända positiva med det är att jag får ett riktigt rum nu haha. men aja... ja tror det kommer gå bra. hoppas.

Bara jag slutar drömma mina jävla drömmar! jag tycker jag sover jätte bra o djupt. Men drömmarna är hel kosntiga. Det är alltid om människor jag känner bra, vänner o familj, djur som far illa.. och allt är så verkligt. inatt var första gången på länge jag faktiskt vaknade av att jag grät. Det var en person som hade dött...
och som vanligt när nån kramar om mig så brister det.

Och jag funderar allvarligt på att göra som min kusin rådde mig. Jag ska cykla till floden och se till att du försvinner föralltid! iallafall just det, den delen du precis tog upp igen. eller försökte? Men jag är rädd att jag kommer hoppa i och hämta tillbaka det, föremålet. Kanske ska börja med ett foto? I will do it. För jag är so fucking over it, men jag kan bara itne släppa det.
Och vetni.. jag tror jag fungerar precis tvärtimot majoriteten(alla?) av människor som vart i den sitsen. vet inte om jag är duktig o smart eller bara idiotisk. Det är jag iaf!
Godnatt världen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0