Hemma-sjuk-onsdag.

Igår hade vi Edward-marathon. Fast vi hann bara med de två första filmerna, men vi fortsätter ikväll antar jag! Jag pratar om Twilight alltså.

Legat hemma idag, tog en liten prommenad med Bambus, o satte mig ute här på lilla ängen som Robin kallar det(jag ser det mer som grannens stora gräsmatta, som man tydligen får gå på?). Det blåste sådär riktigt friskt o härligt o jag fick åter igen upp bilder av storlien när jag andas luften här. Även fast det blåste så var det inte kallt utan kunde sitta med jackan öppen.
Var iaf hemma pga matförgiftning. Elelrhur ska man säga? ätit dålig mat, då blir det väl matförgiftning?^^Låter farligt men så är det absolut inte, mår okej är bara jävligt trött i kroppen nu o har inga krafter. Det var tackvare att dom bryr sig så mkt om oss på jobbet . "haha"! Det har varit lite diskutioner hit o dit om att vi inte får någon mat(vi som jobbar dagpass). För det var så att frukosten ställdes fram kl tio, o nästa måltid ställdes fram klockan fem. Och jobbar man dag pass så börjar man klockan tio, men frukosten är inte till för OSS, utan för dom som jobbat frukost, så vi får alltså inte äta då... vilekt är okej eftersom man kan äta innan man går till jobbet, men det känns lite väl att vänta till klockan 17, då man ändå ska hem o äta middag? Så vi har klagat över att vi inte får nån ritkig mat, vi har alltid fått plocka fram bröd o pålägg själva om vi är hungriga då vi får rast. Men som sagt så sa vi till om det, o det skulel bli skärpnign sa dom! tror iaf två dagar så har vi fått riktig mat nu.. men igår så lät dom frukosten stå framme till klockan 14 då vi skulle äta. Så de var den maten man fick. o jag mådde inte så bra efter det..... Såg ut som ett lik o spydde några timmar senare.
Kände helt enkelt inte att gå till jobbet idag, no powers o smått illamående o huvudvärk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0