Berit, Berit..

Igår var det storm här kan jag ju säga! o när jag vaknade imorse, klockan halv elva, så tittade jag ut o undrade hur jävla länge det skulle vara sånt oväder! Klockan var ju lixom elva o det var riktigt mörkt på himlen och regnet öste ner så att fönstret skakade! Men nu börjar det ljusna till..

Men somsagt så kom ju stormen Berit hit igår. Mysigt till en början när vi var inne på jobbet men sen när det närmade sig att g åhem vare inte lika roligt. Desutom så jobbade vi övernästan 2timmar då vi ville hjälpa till att duka till julbordet som är ikväll för 350pers.
Men det var lika blåsigt/regnig/blixtrigt/åskigt då. Så nääär vi var i omklädningsrummet o skulle byta om för att gå hem så kom det en riktig åskknall o lamporna började blinka. Och där våra omklädningsrum ligger går det bara en hiss till, (trodde vi först iaf) o då såg vi att den lagt av.. Liiiite rolgit vare ju, men ändå inte!:P Men sen hittade i en nödutgång, så vi tog trapporna ner och kom ut på baksidan (mot havet! så det var ganska kämpigt att äns få upp dörren pga blåsten haha) o när vi sprang till entren så kändes det som om man skulle blåsa i sjön! kul men läskigt!:P
o När vi skulle börja gå hem så vände vi efter tjugo meter.. Hagel o blåst så man inte kunde gå rakt, plus ritkigt läskiga blixtar. Nej tack, så vi vände tillbaka till in till hotellLobbyn. Axel som jobbar i baren där nere kom med kaffe o te till oss medans vi väntade på att Mattias o Kristina skulle komma o hämta oss:)
Tur att inte ni stockholmare får Berit iaf.. hon ksulle tydligen gå lite högre i landet?
Stackars Robin har nu gått iväg till jobbet.. o det började precis regna igen^^
Han ska jobba extra i köket då dom behöver hjälp till julbordet. Han är ju nästan utbildad kock. SÅ jag ska nog promenara hemifrån vstrax över fyra för troligen börjar jag 17, då han kommer byta om till servitör han med, dubbelskift för honom :/ Hoppas han överlever..... <3

Kommentarer
Postat av: Emmi <3

Ni är så himla duktiga <3

Och jag älskar bilden, vill se meeeeer från den kvällen!

2011-11-26 @ 15:47:53
Postat av: hedda

haha jaag med! juste, du har intedom? jag kan lägga upp lite mera! :D

2011-11-28 @ 17:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0