Tvspel på Emils födelsedag!

Ja må dom leva, Ja må dom leva, Jaa må dom leva ut i hundrade år! Ja visst ska dom leva, ja visst ska dom leva, ja visst ska dom leva ut i hudnrade ååår. ...(kommer inte ihåg nå mer..).... HURRA HURRA HURRA HURRAA!


Emil fyller faktiskt 12 hela år idag! :D o alla är väldigt generösa mot honom nu.. Syrran gav honom typ halva sin frukost, han fick slicka ur både Tobbes o Lorentz skålar med gröt.. OCH han fick vara på bordet! :O Det var itne riktigt min ide, men man har ju itne så mkt o säga till om när man är ensam med T & L.... Suck? Även fast det är JAG som borde bestäma eftersom jag faktiskt är mer Matte än dom! men nej, ingen lyssnar!
Men man kan inte bli sur när man ser hur glad den lilla killen blir, smyger upp på bordet o ska gå fram o pussas samtidigt som han letar o kollar om de finns nån mat kvar någonstans:P Bra utsikt fick han ju oxå:)

Somsagt så fyllde ju Emmi 20år igår oxå så Henne Grattiar vi igen! :D Tanken var ett tag att vi skulle gå på Erotikmässan igår kväll eftersom det inte skulel bli någon riktig utgång lr så! men vafan, det jävla vädret förstörde lusten helt. jag går itne ett steg utanför dörren när det är snöstorm:P haha men hoppas hon fick en trevlig kväll igår iaf ;)


Just nu så sitter Lorentz o Tobbe i vardagstrummet. Dom har nämligen fått smak på Tvpsel^^ vi körde lite igår o tog fram våra gamla spel, som Tarzan, Spyro o lite annat. ganska kul men dom har fastnat:P
Det är sådär gulligt, att när man tittar på honom, Tobbe då. så kan man inte sluta le, o mman blir lite extra kär för att han är så söt :P jaja, jag har faktiskt oxå vart tvspels nörd en gångi tiden.
Haha kom ihåg när jag o CG spelade Spyro, detär en ltie drake o så ska man rädda massa andra drakar o så finsn det massa oliak världar. I en värld så komemr man i ni en grotta o där är det massa spindlar som man iten ska bli tagen av. o redan då var jag löjligt rädd för spindlar. Vi satt då i mickans säng tillsammans o verkligen skrek när vi kom dit. både för att det gick så himla snabbt o dom var så äckliga. gallskrik o asgarv var det då<3

Får se om jag får som jag vill idag då. Ska träffa en vän för en flaska vin o tvmys ikväll, o hade tänkt sola innan det. O eftersom jag är ensam med grabbarna så, ja jag känner att jag har lite makt här ändå. Jag är ju kvinnan här! ;) Så kasnek blir en tur till stan för o kolal student klänning om ja har lust. o en fika typ. Men vi får se vad som händer, det är mina planer just nu iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0