vill ha helg nu!

ska bara säga GRATTIS ÄLSKLING! Du är såå bäst:D Han tog nämligen körkort idag!

Efterhan körde så bjöd jag honom på lunch/fika i jakan. Jag skulle ju igentligen åka mot mig sen men istälelt så åka jag med honom hem så han kunde skjutsa mig tillbaka til jakan så ja kunde komma till jobbet:) hihi va riktigt häftig o bara sitta vi två i bilen:D Väl på jobbet så vare väl, jo bra. väldigt mkr diskutioner hit och dit:S tänk att inte äns två personer från samma land kan förstå varann ibland ?:S Men iaf kul när man blir bjuden på fika av pensionärerna själva, då känner man sig lite omtyckt o uppskattad:)
menmen, ska snart kolla lite kläder. UTGÅNG imorgon!
Den här helgen har jag längtat såå mkt efter. Imorgon ska jag ut, föra på Nivå22 o sen tror jag de blir toxic.. men funderar på vad ja ska ha på mig. om jag ska satsa på vitt eftersom jag ändå har en vit klänning som ja itne användt än. för de e ju "white night" på toxic o om man e klädd i vitt så får man en välkomnsdrink haha;D  vet väl inte riktigt vilka de blir som ska ut men jag hoppas tobbe följer med iaf:(älskling? (a) 
Fast på lördagen så ska vi till Tobbes land. bara jag o han. lite fira för körkortet typ;) eftersom nu kan vi ta bilen dit, så behöver det inte ta flera timmar att komma dit me tåg o gå typ MIL. jag verklgien längtar dit!

O så blire sista dagen på praktiken imrogon oxå. jag kan slå vad om att dom komemr köpa typ tårta lr ngt.. o så ska "alla" sitta inne i det där lilla köket.. haha. ne hoppas itne de blir så "big deal". har ätit bullar, chokladbollar o wienerbröd typ varje dag jag vart där^^ fast lite mysigt ere ju:) har iaf trivts där väldigt braa:)


Men nej, du ska jag börja kräva i garderoben;) Se Ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0