fight på allvar haha

alltså, just nu är det ännu mer kaos i mitt rum än vad det var för en timme sedan. täcket o kuddarna ligger på golvet o lite överallt. Anledningen till de är min o tobbes brottningmatch. jag lovar, det gick jävligt vilt till! HAHA! är nästan förvånad över att grananrna inte kom o klagade på allt skrikande (från mig). Men man är ju tvungen, när tobbe sitter på mig då jag är fast med både armar o ben o han kittlar mig så skriker man ganska högt.. men idag var grymt mkt mer allvar än det brukar vara,(från min sida haha) vi inte bara kittlades utan både nöp varann, bet, drog varann i håret, och när vi låg på golvet ett tag så tog jag till det jag är bäst på i sånna här "bråk". sparkar! (för jag har ju inte en chans mot honom)  det är alltid så jag har försvarat mig när ja va liten då jag bråkade med syrran.. så jag o tobbe låg på golvet o skrek o sparkade på varandra. och sedan det han tycker är hur kul somhelst, hålla fast mig så jag absolut inte kan röra på mig, då får jag panik!! så ja.. kan säga att det höll på såhär ett tag..
men sedan när vi skulel "sluta fred" och han skulle hjälpa mig till badrummet för att jag hade fått ngt i ögat, han erbjöd sig att bära mig dit, på ett snällt sätt! men då tar han mig över ryggen så jag hänger nästan upp och ner! och sedan står han o hoppar ett tag innan han går till badrummet.
men varje sekund så asgarvade vi, så det var med mkt kärlek ändå! ;D tihi
Kan säga att de verklgien kändes som att vi va två två syskon som hade värsta fighten när vi låg där på golvet :P

att ha en sån här brottningsmatch när man är lite seg pågrund av festande dagen innan och shopping, så blir man trött kan jag lova! så har legat nu i tobbes famn o kollat på film:) när vi va i solna c idag med syster o pojkvän så hittade ja iaf en snygg klänning på gina tricot, och en på bikbok, en stickad som ja ska kunna ha ute, till vardags. köpte en jacka oxå, fast den är mer til lvåren, får se om ja lämnar tillbaka den.

Igår var jag ju på REA, och sedan Toxic , rea var sådär :/ visst, vissa saker va grymt roliga, men de mesta var inge speciellt :S de slutade ungefär vid 11- halv 12 o efter det så mötte jag Emmi i stan och drog till Toxic där Tobbe o hans polare va, så det blev en kul kväll! mkt dans o skratt.

emmi o jag folk ja ser lite trött ut, haha

nu håller Syrran o hennes polare på att laga middag, sen blir chips o godis! yummie, myskväll!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0