jag har blivit modigare

Godmorgon, lr god dag kasnke man säger.
jag är väl itne på mitt bästa humör jsut nu, även fast gårkvällen var väldigt kul, mkt dans o skratt! Vi förade på Nivå då vi träffade några kompisar till Jennifer som vi satt o snacka me ett tag o sen gick vi mot viper. va ju ganska lungt där men senare blev det bra drag! Träffade såklart säbyholm folk, de visste ja att aj skulel göra^^ Martin, Nicole o Maddeeee<3 kul o se henne va så himla länge sen, o hon va väldigt glad att se mig oxå haha:D
Träffade lite skumma typer oxå, o som tackvare dom blev jag utslängd! fast bara 20 minuter men ändå. Inte så konstigt att man itne kan gå rakt om man har nån apfull person hängande på sig!? liite arg blev jag. menmen
Men med massa öl o dans hela kväleln så kan det inte bli fel;)



Annars, så är ja så grymt irriterad på människor! Jag är trött på att vara den där lilla "söta snälla flickan" som inte säger nånting, som aldrig blir varken arg elelr  ledsen hur mkt folk än snackar skit lr är sura. men klart som fan att jag blir det? bara att jag inte tycker om att visa det, men jag har faktsikt ändrats nu, JAG BLIR ARG o jag tänker itne sitta där tyst bara för de, för att jag inte orkar bråka, lr vågar. Jag vill inte bråka med nån, jag säger bara vad jag tycker. o jag måste väl få förklara lr försvara mig när folk komemr med konstiga komentarer o massa påståenden..
jag är trött på att folk tror att dom akn säga vad som helst till mig o sen så ska jag bara ta allt o inte säga ngt tillbaka. Ja, jag var så förut, för några rå sen så var jag så, o jag blev inte helelr sur, inte ofta alls. men nu när jag blir det så tänker jag inte va den där som inte säger ngt, jag har förändrats! för jag märker att folk verkar uttnytja de o då pallar man itne mer..

Och det här med att vara öppen, att släppa folk in på livet. ja, jag har testat på det. men det är ingen höjdare! för folk tröttnar på att man visar sina riktiga känslor, man ska vara glad, glad och GLAD. att vara glad 24/7 kan lätt bli fejk? då man vill visa dom kasnek lite mindre glada sidorna o då man vågar visa sig lite svag o känner att man behöver nån, då skiter dom i dig, så är det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0