Jag 21år firades med Rocktema!

Jag drack ju inte så farligt mkt igår så bakis är jag väl inte, fast jag känner ju i kroppen att jag drack igår, och att jag sov för lite. Seg o trött men ingen huvudvärk lr illamående:)

Kvällen igår va grym! Jag o Jenny gick nog ut hårdast, som jag trodde oxå;) o Emmi blev oxå en riktigt punkare, ett tag iaf^^ o Jennifer o Matte.. o ja, alla försökte iaf vilket jag verkligen blev jätte glad för!:) Killarna hade svart nagelack och de flesta gick loss med min eyeliner och kajal haha!:D Ja, alla verkade tycka att det var kul iaf, o de känns bra:)
Fick lite fina presenter oxå, tacktack för det!:D

Kvällen flöt på bra, lite små missöden men ja, allt kan väl inte alltid gå perfekt. Men tack speciellt till den som förstört toalettdörren ;) så nu blir det nog ett tag till till nästa fest. Men det kommer nog.

Folk började väl droppa av vid 4-5 tiden? Medans vi coolingar, Satt uppe till 8 imorse. Emmi Däckade vid 7 o sedan låg jag, Blixt o Hedin i soffan i vardagsrummet o snacka skit. lr lyssnade på Kims historier som Jocke försökte hjälpa till med, HAHA, snacka om magträning jag fick efter allt skratt! :D

Jag sov väl inte längre än en timme medans killarna va bättre på det. Jag o emmi satt o snacka ett tag innan Hon blev hämtad av hennes far.
Vädret var ju så himla fint! o jag drömde ju om hamburgare så tanken var att ta en promenad till solna C o MAX. Men... nja, det blev att ligga o halvsova i sängen ist, men hiiimla mysigt det oxå! o så fick jag ju min hamburgare till middag ändå ;)

 

Nu ska jag nog gå o tvätta av mig, o sen krypa ner i sängen.... mmmmysigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0