Helgen= Kanin ägare sökes, sushi och utgång!

Har inte varit på ngt skriv humör, jag försökte i fredags men det gick bara inte:P
Blev utgång igår istället för fredags, då det istället blev ganska mkt tårar för min del om jag ska vara ärlig. Men annars var fredagen helt okej. gick upp 07 på morgonen för att fira tobbes syrra som fyllde 21, även fast jag ahde sovmorgon. Jätte mysigt, satt i hennes säng hela familjen o åt frukost samtidigt som hon öppna paketen:) Sen var jag oxå hon frisören bla där jag fick choklaad för att jag var så duktig;) haha, nejmen, jag fick med mig två choklad kakor hem för dom ahde så mkt där:) supergoda! Marabou premium, mörk choklad med citron o ingefära. fräsch var den oxå! men dom två chokladerna är nu borta, slut, kaputt!;)
Men även fast det inte blev utgång så  h ade jag lite o göra.. Under dagen hade jag bestämt mig för att rädda ett liv, ett kanin liv:) Syrran hade fått in en hitte kanin på jobbet som ingen vill ta han om o som dom skulel få avliva annars. så jag tog han! medans vi letar nytt hem till honom. så är du intreserad av en vädurs kanin, ung hane? han är tam och itne alls rädd. båda mina två hundar struntar han i och första minutrarna han va här hemma så gick han runt o va hel cool. så är du intresserad hör av dig. han går nog o göra jätte mysig o suuper tam!
Så nu har jag en kanin som tar upp halva mitt rum, men mysigt ere:P men vi har inte kommit på nå namn än, förslag nån? :)

På lördagen hade vi lite kanin mys, hund mys o sådant^^ Så lagade vi egen sushi! va skit kul o blev såååå jävla gott! nästan godare än när man köper, iaf inte sämre! vi gjorde lax sushi, olika rullar, avokado o ägg sushi. de e tilllagning av ägg sushin på de tre första bilderna efter mig o syrran ;) o laxen på bilden ser inte så jätte fina ut, för det var de första då hade jag inte kommit på att man skulle blöta händerna med mkt vatten^^ då ere skitsvårt! :P
ägg ägg mys middag!
 Efter en utsökt sushi middag så blev det utgång för mig med massa goa tjejer! har även börjat fundera på min troligen kommande 19års fest;) haha. kom väl hem runt 4 trodde mamma som tydligen hade hört mig, oops. jag o camilla fick skjuts hem av hennes tobbe, så tog vi en sväng förbi max innan hemgång.

menmen, ska snart låta emil pussa lite mer på kaninen efter att jag bytt på buren:) eller "buren," alla våra burar är på landet så vi har den mellan 4 kompost grindar :P


Kommentarer
Postat av: Emmi

Vilken sötnöt hörru!

Hade inte bangat på att ta honom, men tror inte min pojkvän blir så glad då :p



Hoppas allt är bra med dig, vi måste ses snart!

<3

2009-01-11 @ 13:39:31
URL: http://eemmiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0