resultatet av helgen blev nog lite fel, men är helnöjd ändå!

Nu är jag hemma, ganska skönt faktiskt även fast man trivdes som fisken i vattnet där;)
Jag åkte ju sjuk, lr förkyld.. och kommer hem ännu sjukare. inte så jätte kul:( jag som trodde man skulel komma hem utvilad, och må bra i hela kroppen. men får väl skylla mig själv.
Jag o syrran missuppfattade kasnek själva ideen med ett spa. att man ska komma dit o ta det lugnt, relaxa lixom. Vi gjorde allt annat än det;) Förutom behandligarna vi hade så ingick i priset för helgen vattengymnastik, yoga, pilates o styrketräning o lite annat..

Man ville ju prova på allt! o det gjorde vi oxå, allt vi kunde gå på. synd var att jag hade min massage som var helt sjukt underbar(!) just då pilatesen var. men äh..

första dagen blev det iaf välkomnsdrink o middag.
vårt rum
Lördagen började med frukost o sedan vid nio så hade jag min alginpackning o bodyskrub:) riktigt härligt vare. funderar på om ja ska ge tobbe någon liknande kurs i present, typ massör kurs? ;) Super gullig tjej som tog hand om mig där.. kändes mycket bättre på flera sätt när jag gick därifrån, både psykiskt o fysiskt. hon gav mig en del tips :P
Sen var det vatten gympa innan lunch, sen körde vi styrketräning, o direkt efter den hade jag som sagt min massage i 55minuter. o en vart efter det så började yogan som jag var med på. det var tuffT! o tänk förkylning o huvudvärk på allt, fick verkligen kämpa i slutet, men kul var det iaf! :D
yummie frukost!poolen fika efter lunchvetten gympa! ;)gympanlunch

de vackra gymbilderna lägger jag upp sen:P
 På söndagen började iaf dagen med Good morning class. typ man väcker kroppen men mjuka rörelser. ganska skönt faktiskt, iaf för mig aom kände mig som en gammal tant då! jag har aldrig gymmat på riktigt förut. och itne tränat på flera månader!! o kör så här hårt, o jsut när jag är sjuk.. menemn, iaf så kan jag itne gå för tillfället haha. har ont i hela kroppen! o jag överdriver inte asså.. jag kan itne gå, får typ gunga fram.
Sedan blev det vatten gymnastik igen o lite simning på det! sen lunch o hemgång.
Vet inte om för mkt träning nu när jag är sjuk blev resultatet på att jag mår väligt dåligt idag..för jag gav verkligen gärnet på allt! efter simningen blev jag jätte illamående och är det fortfarande. kunde inte äta ngn lunch, o nu blir det middag.. får se hur det går.
Jag är iaf nöjd med helgen, var riktigt mysigt:) Tack mamma för det braiga julklappen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0