14:30 kvinnans dag!

Idag är det nationella kvinnodagen och det betyder att Jag är ensam med Felicia för att Jane är ute på lunch med tjejerna, OCH att min älskade lilla CG fyller 20 idaaaag! Fan får inte glömma o ringa henne ikväll!

Ligger o vilar nu, sov inte så bra inatt, vaknade några gånger o fick gå upp o ta näsdroppar för kunde inte andas. Så trött är jag, o de har Felicia oxå varit.. hon somnade nästan i hennes stol när vi åt lunch :P

Kommentarer
Postat av: Milla

Hihi jag drog till systemet direkt ;) VI SAKNAR DIG! Tobbe undrar hur vi gör när vi kommer ner ? :P skulle vi ta en taxi eller kommer du o möter oss ? :) Jag menar två förvirrade idioter ska för första gången flyga ensamma utan vuxet sällskap hahaha o dessutom är Tobbes eneglska, ja vad ska vi säga suuuuper bra (not) ;D Så jag måste vara tolken tyvärr.. Vi längtar sååå till KINA TOWN !! Alla här hemma är avundsjuka på oss hihi PUSS<3

2010-03-10 @ 11:06:34
Postat av: hedda

hahaha såklart du gjorde ;D ÅH jag saknar er så sjukt mkt!! Tänker på er varje dag o längtar som fan tills ni kommer:D o ja det är sjukt, bara 6 veckoooooooooor!

haha jadu.. landar ni på lördagen den 24? o vilken tid? Det hänger ju lite på de.. men jag ska prata med morbror för jag hade tänkt att vi ska åka o hämta er iaf! Känns inte så bra att ni ska åka taxi för första gången själva o nu har ni inte äns nån uppskriven adress kom jag på. Inte för att det skulle kunna hända ngt o de är bara att vi rings så får Gurra lr Jane prata me taxidrivern, men ändå. Så jag ska prata med honom om det men ja behöver veta tiden :) Annars kommer nog jag o möter er iaf ;)



Hörde att Johan ska till er på lördag, har vi tur så kanske vi kan snacka lite över Skype då om jag är hemma ;)<33

2010-03-10 @ 13:35:47
URL: http://heddaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0