min favvo granne.

Vi har aldrig haft speeciellt bra kontakt med vår grannar.. visst hälsar vi. o vi har ju haft lite roliga grannar. Vår närmaste som bodde här för några år sedan va en äldre tant. Jätte gullig när hon kom. Bjöd på fika o grejer hela tiden. Men så började hennes dotter komma o hälsa på.. o hon va helt galen! tror hon hade nån psykisk störning eller så. men så blev tanten äldre o äldre oxå.. o hon blev ju likadan. Det slutade med att hon kom o plingade på var 5te minut o påstogd att "dom" hade borrat hål i taket o snart skulle gasa ihjäl henne. Ja hon båda dom va helt galna i huvet. Va så synd för tyckte verkligen om den tanten...

Men annars har jag haft en annan tant som jag alltid gillat. Hon bor högst upp, o jag fick alltid massa godis när vi va där o knacka på på påskarna;) Pepparkakor oxå faktiskt... men under en period såg jag henne aldrig. Tänkte att hon hade väl flyttat. MEn inte till ngt ålderdomshem elelr så för hon va alltid så glad o pigg. Vettig liten gumma lixom:)
Men nu så har jag sett henne, o nu har hon nästan alltid en assistent med sig. o hon har blivit såå  gammal. o har svårt att prata o gå:/ Jobbigt att se henne så.

Hon var precis här o plingade på.. o sa att hon inte kom in i henes lägenhet. Hon hade varit ute o gått o nu kommer hon itne in.. ja hon svamlade lite. Men hon stogd ändå o höll i nycklarna, Det här påminde mig om en kväll för flera år sen när jag hade glömt mina nycklar, o jag gick upp för henne o bad om hjälp..
Men jag erbjöd mig snällt att följa med upp o försöka iaf. o Mycket riktigt så var det rätt nyckel, bara att trycka in den o vrida om.
Hon bad så mycket om ursäkt men jag bara klappade om henne o sa att sånt händer.

Jag älskar verkligen gamla människor. dom är så himla gulliga, får svårt att inte le.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0