Studentfirande!

Andra studentskivan jag vart på nu, och den roligaste!
Igår tog Lorentz studenten. jag syrran o tobbe pallrade oss till Globen för att se en glad och lite påverkad(?) sudent springa ut. Jag o tobbe stannade till på donken en stund och åkte sedan hemmåt.
Sedan var det mottagning hemma hos dom vid 5, med lite släkt och vänner. trevligttrevligt:) Sedan vare studentskiva igen;) dom hade hyrt viper room. även fast vi kom en timme sent så vare ganska dött när vi kom:/ okej de e väl klart att man inte har lika roligt om man ä'r där som kompis och inte känner speciellt många, men ändå. Men sedan blev det roligare:) dansgolvet blev fullt och musiken blev bättre;) och då hade man ju fått i sig lite oxå..
Eftersom sista tunnelbanan gick vid ett och just när vi skulle gå så stogd en full lorentz vid baren och tänkte bli ännu fullare. fan10 shots? det blev nattbuss hem en timme senare..

tur att ja har syster som kan lite om nattbussarna, typ? hon hittar iaf där. men lite springa blev det iaf:P vi gick runt lite o letade efter busshållsplatsen. sedan när vi står vid en så kommer vår buss och åker förbi. vi sprang efter bussen som
stannade på hållplatsen efter. lite motion blev det iaf ^^
stackar syster som gick upp klocka fem imorse o åkte till jobbet :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0