Det är magiskt att bada naken



Min mobil ringde nyss, det var Linn! Hon viskade inte som hon brukar, så det här kändes bättre än vanligt.
Jag träffade henne i onsdags, första gången hon var i stockholm sen i februari.
Det skulle vara jag Camilla, Alexandra och nån annan som skulle åka o träffa henne.. men alla fick förhinder, så det va bara jag som åkte.
Jag gick enligt vägbeskrivningen som jag fått, men tvekade ändå på att det var rätt. Men så såg jag henne, gå med två st lite äldre kvinnor. Hon skulle precis tända sin ciggarett.. 
   "Linn !?"    hon såg genast upp, och vi fick ögonkontakt.. och tårarna började rinna direkt. Var så länge sen jag såg henne!  Jag kramade henne länge, jag försökte prata, men det gick inte, fick inte fram ett ord.



Jag är så tacksam över det hennes mamma känner för mig, hon litar på mig! När Linn berättade att hon alltid uppmuntrar henne att åka till mig, umgås med mig. Det har hon sagt till personalen på hemmet också, så när Linn ringde nu så ville hon att jag skulle komma dit över helgen! SÅKLART!

Så nu blir min helg inte precis som jag hade bestämt.
Idag skulle de vart 18års-fest, men orkade verkligen inte..  :(  och imorrn skulle jag åkt till Värmdö och kollat jennys jobb och lite affärer runt om där. Och söndagen var bestämt att jag skulle åka o träna, OCH prova min stövlar! jag är helt kär i dom. Jag har kollat på dom varje gång jag gått förbi, och det har varit i några månader nu!
Dom är högklackade vita, spetsiga, lite slitna. Ganska tuffa.
Men får se om jag hinner med stövlarna på söndag.. Tåget till skärplinge tar 1h 36min! sedan är det buss i ca 40min. Får köpa med mig ngt gott så jag har ngt att sysselsätta mig med ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0